Twitter Facebook Contact

Despre Noi

Fresh Food

"Suntem ceea ce mancam", "Ca sa-ti spun cine esti, arata-mi ce mananci", sunt cateva binecunoscute sloganuri pe care nu prea le putem combate caci devin parca tot mai reale pe zi ce trece.

Psihologii sustin ca preferintele culinare pot descrie destul de exact caracterul unei persoane. Studii in acest sens au fost efectuate de cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Oslo: cei care iubesc salatele verzi dovedesc reale calitati muzicale. Prazul, in schimb, este hrana intelectualilor si a oamenilor cu o gandire logica bine dezvoltata. Cine are o pasiune pentru morcovi si spanac este un suflet melancolic. Iubitorii de varza sunt persoane reticente si foarte rar dau bani cu imprumut, vinetele si ardeii caracterizeaza oamenii bine intentionati, iar cei care adora cartofii sunt persoane echilibrate care arata toleranta fata de opiniile altora. Rosia se potriveste celor care descopera sensul vietii in grija pentru familie si copii.

Liderii innascuti se topesc dupa carne, indiferent de modul de prezentare al acesteia. Singuraticii iubesc mancarurile lichide: supe, sucuri si lapte. Egoistilor nu le lipseste iaurtul de la masa iar iubitorii de dulciuri sunt romantici capabili de sacrificii. Oamenilor orgoliosi nu le lipseste sare de pe masa.

Fresh Salad

 

La fel de importanta sau poate cruciala, e atmosfera in care calatorul, alergatorul coplesit de sarcini, omul simplu istovit si dornic sa-si refaca fortele, melancolicul iubitor de muzica sau obositul cautand o oaza de liniste, se pot aseza la masa, singuri uitand de gandurile sacaitoare dar totusi impreuna cu ceilati ca ei, fara sa-i observe, dar linistiti ca nu sunt singuri. Cam asta e Talora.

Un loc unde omul se simte bine, nu trebuie neaparat descris in termeni elogiosi-sofisticati, caci atmosfera o faci simplu chiar cu bucatele gustoase ce le oferi pe masa, cu bauturile alese incat sa fie potrivite, servite cu caldura meleagurilor ardelene, deopotriva calatorului flamand si insetat precum si celui devenit "obisnuit de-al casei". Acelora ce ne trec pragul si impreuna ne ajuta sa devenim mereu tot mai aproape de masura asteptarilor, le spunem simplu si din suflet: "Bine ati venit la Talora !"

Evenimente

Afis Eveniment Retro Night

Retro Night

vineri seara   ora 22:00  intrare libera

In fiecare seara de vineri organizam un eveniment inedit, al carui success a depasit cu mult asteptarile noastre.

Vezi toate evenimentele